Individuele training

Specifieke gedragsproblemen van uw paard of hond kunnen vaak door individuele training verholpen worden. Tijdens deze training leert u de oorsprong van het gedragsprobleem te begrijpen en op te lossen.

Veelvoorkomende problemen voor honden zijn: agressief gedrag ten opzichte van soortgenoten, motorrijders, mensen, kinderen …, angstig gedrag of paniek in specifieke situaties, springen op personen, problemen om alleen thuis te blijven, problemen op te roepen …

Veelvoorkomende problemen voor paarden zijn: agressie naar personen of naar andere paarden, angst (verlatingsangst, angst in bepaalde situaties…), repetitief gedrag (kribbebijten, luchtzuigen,…), trailerproblement, steigeren, bokken, trainingsproblemen…

Individuele training voor katten en andere gewervelde dieren is ook mogelijk.

De procedure voor individuele training is als volgt:

  1. Om een volledige en professionele service aan te bieden, vragen wij u om eerst een consultatie in gedragsdiergeneeskunde aan te vragen (1u30). Door middel van een complete geschiedenis, medische evaluatie en diagnose, zullen we een realistisch trainingsprogramma uitstippelen, specifiek aangepast aan de individuele behoeften van uw dier en uzelf.
  2. Tijdens dit trainingsprogramma hebt u de keuze om één enkele training (45’) of 7 trainingen (7×45’) aan een goedkoper tarief in te plannen. Sommige problemen kunnen na 2-3 uur worden opgelost, anderen hebben meer tijd nodig. De praktische training vindt plaats bij Vet Ethology of, indien nodig, op de plaats waar het probleem zich voordoet.
  3. Tijdens dit trainingsprogramma is het belangrijk om elke dag bij u thuis te trainen.
    Tussen de trainingssessies door, is er altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen. Het interval tussen de trainingssessies wordt samen bepaald. Aan het einde van elke trainingssessie wordt de  vooruitgang samen geëvalueerd. Indien nodig, wordt het trainingsprogramma aangepast.

Prijslijst voor individuele training

  • Individuele training (45min): 80.00€ BTW incl.

  • Pakket van 7 individuele trainingen (45 minuten): 560.00€ (80€ per sessie in plaats van 90€ incl. BTW)

  • Indien nodig, zullen bijkomende transportkosten worden aangerekend (0,7€/km, BTW incl.)

  • Betaling is vereist door overschrijving vóór aanvang van de cursus.

Scroll naar boven