Natuurlijke Integratieve Diergeneeskunde

De gezondheid en het welzijn van uw huisdier zijn erg belangrijk voor ons en we zullen er alles aan doen om uw huisdier de best mogelijke zorgen te bieden.

Omdat onze dierenartsen opgeleid zijn in zowel natuurlijke diergeneeskunde ( aromatherapie, kruidengeneeskunde, voeding, osteopathie, acupunctuur …) als in allopathische diergeneeskunde (interne geneeskunde, vaccinatie, chirurgie, tandheelkunde, spoedzorg …), zijn we in staat geïndividualiseerde behandelingen aan te bieden die bepaald wordt door de behoeften van elk huisdier. Dit is waar natuurlijke integratieve diergeneeskunde om gaat: onze krachten bundelen om uw huisdier de meest optimale zorgen te bieden.

We erkennen het belang van de relaties tussen mensen en hun huisdieren en we zijn in staat kwalitatief hoogwaardige en empatische zorg en expertise te bieden in zowel traditionele als natuurlijke modaliteiten. Onze klanten en patiënten vormen voor ons een verlengstuk van onze familie.

De consultaties in natuurlijke geneeskunde worden uitgevoerd door Dr. Anouck Haverbeke.
De consultaties in osteopathie en acupunctuur door Dr. Séverine Bernier.

De consultaties in allopathische geneeskunde, operaties en spoedzorgen worden uitgevoerd door Dr. Carine Bowland (kleine huisdieren) of Dr. Severine Bernier (paarden).

Als er meer specifieke follow-up nodig is, wordt u doorverwezen naar andere veterinaire specialisten.

Aarzel niet om onze prijzen op voorhand te vragen.

Wist u dat uw huisdierenverzekering de consultaties in natuurlijke integratieve diergeneeskunde kunnen dekken?

Neem contact met ons op als u meer informatie wenst.

Scroll to Top