Dr. Séverine Bernier

Dr. Séverine Bernier

Dierenarts voor paarden – osteopathie en acupunctuur

Séverine heeft haar diploma als dierenarts behaald aan de universiteit van Luik (België) in 2007. Sinds 2009 volgt Séverine verschillende postgraduaat opleidingen in veterinaire osteopathie, acupunctuur en fysiotherapie, evenals in tandheelkunde voor paarden.

Als lid van verschillende dierenartsverenigingen in diergeneeskunde voor paarden (afdeling paarden, UPV – Union Professionnelle Vétérinaire), Osteopatie (EVSO – European Veterinary Society for Osteopathy) en Natuurlijke Integratieve Geneeskunde (Altervet, opgericht in 2015), is Séverine vastberaden om zich continu bij te scholen om zodoende een ​​hoog niveau van competentie en uitmuntendheid in deze gebieden te behouden.

In 2018 creëerde Séverine de Belgische School voor Veterinaire Osteopathie, Stillvet.

Door Séverine binnen het team te verwelkomen, kunnen consultaties in natuurlijke geneeskunde nu worden gecombineerd, indien nodig, met consultaties in osteopathie, interne geneeskunde, bloedanalyse, operaties, tandheelkunde of dringende zorgen voor paarden. Dit is waar natuurlijke integratieve geneeskunde over gaat: onze krachten bundelen om uw dier de beste zorgen te geven.

Scroll to Top