Dr. Carine Bowland

Dr. Carine Bowland

Dierenarts – kleine huisdieren

Carine behaalde haar diploma als dierenarts aan de universiteit van Luik (België) in 2006. Gedurende 5 jaar werkte Carine als voedingsdeskundige in de diervoedingsindustrie. Gedurende deze tijd heeft ze kennis opgedaan in een van haar favoriete onderwerpen: voeding.

Sinds 2011 blijft ze zich als dierenarts voor kleine huisdieren bijscholen op het gebied van interne geneeskunde, spoedzorg, chirurgie en tandheelkunde.

Carine is gepassioneerd door het complexe systeem dat elk levend wezen vertegenwoordigt. Ze legt het accent op de tijd die elke patiënt en zijn eigenaar nodig hebben: tijdens haar consultaties geeft ze raadgevingen aan de eigenaar om recidive te voorkomen en een algehele verbetering van de gezondheid van het dier te garanderen.

Door Carine binnen het team te verwelkomen, kunnen consultaties in natuurlijke geneeskunde nu, indien nodig, gecombineerd worden met consultaties in interne geneeskunde, bloedanalyse, operaties, tandheelkunde of spoedeisende zorgen voor kleine huisdieren. Dit is waar natuurlijke integratieve geneeskunde over gaat: onze krachten bundelen om uw dier de beste zorgen te geven.

Scroll to Top